Teater V: Doppler

17 jan

Dato

17.01.2020, 20:00 til 25.01.2020, 17:00
175 kr.
Opsat af Teater Next efter Erlind Loes hylende morsomme bestseller om Andreas Doppler, der vågner efter et cykelstyrt i en hidtil ukendt ro.

Andreas Doppler vågner op til fraværet af bekymringer om fliser til badeværelset og spekulationer generelt. Det eneste, der fylder nu, er en ufravigelig trang til at bosætte sig i den nærmeste skov. Helt alene.

Han lægger en seddel til konen og børnene om at de ikke skal vente med aftensmaden, og så drager han til skovs.

Han skifter sin familie ud med en elgkalv, hvis mor han med sin kniv har dræbt. Uanset voksenalder, kan man ikke undgå at falde for ”Doppler”s ubetaleligt morsomme kritik af vores civilisation, samtid og selvretfærdighed.

Medvirkende

Medvirkende: Peter Zandersen, Christian Bergman m.fl.. Instruktør: Michael Slebsager. Dramatikere: Michael Slebsager og Christian Bergman. Lysdesign: Morten Hembo. Komponist: Daniel Vognstrup. Forfatter: Erlend Loe.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 17. - 25. januar 2020.
  • Varighed: 1 time og 30 min. uden pause.