Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Teater V: Den grønlandske mand

25 mar

Dato

25.03.2020, 20:00 til 28.03.2020, 17:00
175 kr.
Teater Freezeproductions og Grønlands Nationalteater præsenterer dig for den grønlandske mand, som du aldrig har set ham før.

Anmelderrost, rammende og hudløst ærligt teater om den grønlandske mand i det nye årtusinde. Det handler om sex, politik, livet og døden. Om hans kærlighed til naturen, kvinden, sine forfædre og børn.

Et opgør med myter og medier

”Den grønlandske mand” er et nyskabende og kærligt performanceportræt, som kommer bag fordommene og myterne og gør op med det selv- og medieskabte billede, mange grønlandske mænd bærer rundt på.

Forestillingen bygger på virkelige historier fra manden selv.

Medvirkende

Medvirkende: Klaus Geisler, Kristian Mølgaard, Hans-Henrik Poulsen og Miki Jacobsen. Instruktør: Hanne Trap Friis. Dramatiker: Niviaq Korneliussen. Dramaturg: Susanne Andreasen. Lysdesigner: Morten Ladefoged. Lyddesigner: Gerth Lyberth. Scenograf: Camilla Nielsen.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk information

  • Spilleperiode: 25. - 28. marts 2020.
  • Varighed: 1 time og 20 min. uden pause.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50