Teater V: Beruselse

27 mar

Dato

27.03.2019, 20:00 til 31.03.2019, 16:00
175 kr.
Bemærk mulighed for rabat- eller gruppebilletter.
En musikalsk og tragikomisk forestilling om at være pårørende til en alkoholiker og forsøget på at skjule familietabuet.

Udadtil er alt som det skal være. De er den perfekte familie. Eller er de?

Som i den græske tragedie, hvor helten går fra velstand til ruin, forvandler alkoholmonstret en familie, som på overfladen ser helt perfekt ud, til en skamfuld affære, hvor børn og voksne forsøger at dække over dét, der ikke fungerer. “I morgen er det væk igen…”.

Beruselse sætter fokus på, hvor svært det er at bryde et tabu, som har taget bo i krop og sjæl. Med latter som absurd forløsning kigger vi ind i familien og kommer tæt på co. alkoholikeren.

“Jeg har glemt at leve, vi har glemt at leve, men vi ved det bare ikke selv!”.

Medvirkende

Teatret st. tv er et opsøgende teater uden mursten, der skaber nærværende nyskrevet dansk dramatik med to profiler: Teater for voksne, dem der er på vippen til at blive det og dem der har været det længe og Teater for børnene, de små, de større og de barnlige sjæle.

Medvirkende er skuespillerne Marianne Søndergaard, Ernesto Piga Carbone, Sofie Ancher Vea og Anders Cornelius Zoffmann. Scenografi ved Nadia Nabil og instruktion ved Line Paulsen.

Teater V

Teater V dannedes i 2006 og har siden holdt til i Prøvehallen. Med årene har det fået status som lille storbyteater. Det producerer forestillinger for børn og voksne, og det har lagt scene til markante gæstespil fra ind- og udland. Teatret ledes af skuespiller, instruktør og dramatiker Pelle Koppel.​

Praktisk info

Spilleperiode: Onsdag den 27. marts - søndag den 31. marts 2019. 

Spilletider:

  • Onsdag, torsdag og fredag kl. 20.00.
  • Lørdag kl. 17.00.
  • Søndag 16.00.

Varighed: 1 time og 10 min.

Billetter kan købes via billetlinket under billedet.