Sweet Pete & The Land Band // Blackie Blue Bird

08 nov

Dato

08.11.2019, 20:30
80 kr. + gybyr
Dørsalg 100 kr.
Kulturstation fyldes af fortættede stemning og musik i bredformat, når Sweet Pete & The Land Band sætter Blackie Blue Bird stævne

Glæd jer til et spændende musikalsk møde mellem to nye danske orkestre, der hver især præsenterer deres originale take på den drømmende og fængende Americana-genre.

Sweet Pete & The Land Band

Sweet Pete & The Land Band spiller atmosfærisk countryrock med et stort og mytologisk tekstunivers hentet direkte ud af det amerikanske landskab. Bandet skaber musik i bredformat og kombinerer det følelsesfulde med den mere hårdrockende del af genren. Det handler om åbne vidder, spiritualitet og forsoning.

Bandet har deres debutudgivelse ’Land’ ude i sommeren 2019. Udgivelsen fremmaner et musikalsk portræt af Amerika, hvor drømmen enten er løbet løbsk eller gået helt i stå. I stemningsfulde sange bliver landskabet skueplads for både den store historie og den enkelte skæbne. Sweet Pete & The Land Band skaber deres egne sungne myter. Deres musik er en hilsen til Amerikas dragende dobbeltidentitet som drømmeland og skræmmeeksempel, men også et originalt bud på Americana skabt af danske musikere.

Blackie Blue Bird

Efter en succesfuld international release af det første album ‘Ghost River’, er BlackieBlueBird klar til at spille live med deres filmiske, trommeløse og dreamy sange. Sangene er sunget af Heidi Lindahl og skrevet af Nils lassen.

Praktisk information

Fredag d. 8. nov. døre 20.00//show 20.30 //80 kr. ekskl. gebyr

Det anbefales at købe billet i forsalg, se link øverst.

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse