Summer Jazz: Åbningskoncert

02 jul

Dato

fre. 02. jul. kl. 20.00
240 kr. + gebyr
Summer Jazz har siden 2009 udforsket musikken på tværs af genrer, generationer og nationaliteter. I år er ingen undtagelse.

Hvert år præsenterer Cowbell Music og Benjamin Koppels med Summer Jazz nye konstellationer, der udfordrer både publikum og musikere, og resultatet er varige kunstneriske formater og relationer.I år åbner festivalen med en stjernekvartet med fire af den internationale jazzscenes helt stærke navne:

Den legendariske bassist Scott Colley, kendt fra sit samarbejde med bla. Herbie Hancock, John Scofield og Carmen McRae, er både en fabelagtig bassist og eminent komponist og en af de mest efterspurgte bassister;

Den svenske superpianist Jacob Karlzon, der for længst har slået sit navn fast som en af Esbjørn Svenssons væsentligste arvtagere, har udgivet en række anmelderroste på så store pladeselskaber som ACT og Warner:

En af Europæisk Jazz’ mest centrale figurer, saxofonist Benjamin Koppel, har med sine knap 60 albums som solist og sine samarbejder med så store navne som Joe Lovano, Kenny Werner, Brian Blade, Jim Hall og Randy Brecker gang på gang vist sit store kunstneriske favntag og virtuositet.

SUMMER JAZZ 2021 er stolte af at præsentere en åbningskoncert, der i den grad sætter barren for nyskabende og innovativt sammenspil på højeste niveau, i grænselandet mellem komposition og improvisation.

Kort sagt: kom og vær med i processen, når jazzen endnu en gang fornyes af de til lejligheden sammensatte eminente musikere.

Arrangør

Summer Jazz 2021 er arrangeret af Cowbell Music i samarbejde med Kultur V, en bydelsenhed i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune.

Praktisk information

De til en hver tid gældende corona-restriktioner vil blive overholdt ifm. afviklingen af arrangementet.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50