Shows med Flying Superkids

27 dec

Dato

27.12.2018, 18:30 til 29.12.2018, 14:00
Fra 180 kr.
Hele familien er velkommen til den vildeste opvisning i gymnastik, akrobatik og højtflyvende spring, når superbørnene indtager Valby Hallen.

Glæd dig til to timers festfyrværkeri af hæsblæsende gymnastik, højtflyvende spring og smittende livsglæde. Vi rykker ind i Valby Hallen med en kæmpe lysproduktion og omdanner hallen til en fuld udrustet "arena", hvor superbørnene kan give den gas.

Forestillingen er en eksplosiv cocktail bestående af gymnastik, akrobatik, dans, sang og selvfølgelig højtflyvende spring udført af børn og unge i alderen 7-18 år. De to timer indeholder alt fra hulahopringe til breakdance, utrolige balanceevner til trippel-saltoer. ”Superbørnene” elsker at optræde, og det kan virkelig ses op dem, når de står på scenen. Deres livsglæde er smittende, og kombineret med deres imponerende kunnen får publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.

Adgang til Kia Family Park

Billetterne til showet giver desuden adgang til Kia Family Park, hvor publikum selv kan prøve krafter med trampoliner, hoppeborge og hulahopringe.

Flying Superkids

Flying Superkids blev startet i 1967 som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb udviklet sig til et internationalt anerkendt gymnastikfænomen. I dag er Flying Superkids stadig flagskibet i en traditionel almennyttig gymnastikforening, men også et “eksport-hit”, der har optrådt i over 35 lande.

Læs mere om Flying Superkids her

Praktisk info

Du kan opleve Flying Superkids over tre dage:

  • Torsdag den 27. december 2017, kl. 18.30.
  • Fredag den 28. december 2017, kl. 16.00.
  • Lørdag den 29. december 2017, kl. 14.00.

Billetterne koster fra 180 kr. pr. person. Billetter kan købes via billetlink.