Salsafest med live musik fra Los Cubraz

07 mar

Dato

07.03.2020, 19:30 til 08.03.2020, 02:00
60 kroner
Hvor: Teatersalen, Valby Kulturhus Hvornår: Lørdag 7. marts kl. 19.30 – 02.00 Der er mulighed for at købe drikkevarer – medbring kort, kontanter eller MobilePay. Garderoben vil være ubemandet.
Alle kan danse salsa – også dem, som aldrig har prøvet det før. Den 7. marts slår 4Water dørene op for en stor salsafest i Valby Kulturhus.

Er der noget bedre end at danse? Formodentlig ikke. Denne aften har du muligheden for at slå håret ud og danse aftenen væk til lyden af Cubanske rytmer.

Aftenen starter med en times undervisning i salsa på begynderniveau, og derefter spilles der op til dans af bandet Los Cubraz. Når aftenen går på hæld vil DJ’en sørge for salsarytmerne. I løbet af aftenen vil der være en danseopvisning fra danserne Ola Kuropatnicka & Gadir Al Saadi.

Arrangementet er støttet af Valby Lokaludvalg, som ønsker at bidrage til fællesskabet i Valby.

Los Cubraz
Los Cubraz's koncerter er altid en levende og energisk musikalsk oplevelse, hvor Henris' energifyldte sang, Marias levende saxofon, Jacobs virtuose håndtering af den cubanske tres, Juans swingende guitar, Lisandros altid groovy percussion og Niels' solide bund giver orkesteret en overbevisende autentisk klang.

Hvem er 4Water?
4Water er en international, frivilligdrevet forening, hvis overskud går til Wateraid projekter, som giver verdens fattige adgang til rent drikkevand og hygiejniske toiletforhold.

4Water tilbyder undervisning i eksempelvis Salsa og Bachata. Instruktørerne er frivillige, og deltagerbetalingen fungerer som en donation til foreningen. Læs mere om 4Water her.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50