Poetry slam under sejlet

07 jun

Dato

07.06.2019, 20:00
Fri entré
Bare mød op!
Denne aften kan du opleve et særligt poetry slam sommershow med Peter Dyreborg som vært på Kulturstationens udendørs terrasse.

Poetry slam er kort sagt en konkurrence i fremførelse af digte, men du kan roligt glemme alt dét, du lærte om kedelige digte i skolen.

Slam er poetisk, men det er også et mix af underholdning og storytelling, til tider iblandet lidt comedy og rap. Det får dig til at grine, og måske kommer du også til at græde, mest af glæde. Men da det er en konkurrence, så skal der også findes en vinder. Og det særlige er, at det er publikum, der bestemmer hvem der vinder.

Peter Dyreborg er vært

Peter Dyreborg er tidligere dansk mester og det mest kendte slam-navn i Danmark. Og denne aften er han vært for et særligt sommer-show med udvalgte københavnske slammere, både meget erfarne og knap så erfarne. Alle optrædende performer i en dyst på ord på Kulturstationens junivarme tagterrasse på scenen Under Sejlet.

Arrangørerne bag Poetry slam Under Sejlet

Poetry slam Under Sejlet er arrangeret af Kulturstationen Vanløse med støtte fra Vanløse Lokaludvalg.

Praktisk information

Poetry slam under sejlet finder sted fredag d. 7. juni kl. 20:00 på Kulturstationen Vanløse, tagterrassen. Indgang via Lindehøjen eller Frode Jakobsens Plads 4, 1, 2720 Vanløse.

Deltagelse er gratis og kræver ikke tilmelding.