Poetry slam uden slam

12 aug

Dato

tor. 12. aug. kl. 20.00
60 kr.
Oplev poetry slam uden slam - altså uden konkurrence. Det bliver en aften med fri poesi, spoken word og ordgølg generelt.

Det er poetry slam UDEN slam = en aften UDEN konkurrence, men med masser af spoken word, poesi og poetisk ordgøgl fra slammere og godtfolk, jubii.

En aften, hvor vi folder os ud uden regler (næsten), uden tidsgrænse (næsten) og uden point (kun publikums begejstring tæller), nemlig!

Og hvem optræder?

Det finder vi ud af løbende. Og det annonceres dermed også løbende. Og det bliver godt og bravo og meget mere. Og med alle dem, du kender, men på en ny måde. Og... vært er Peter Dyreborg (selvfølgelig).

Line up

  • Marie Dyst, en heftig teamperformance med legendariske Marie Lundberg og exDMvinder Michael Dyst
  • TTT, endnu en heftig performance, denne gang med Team Torsten Thorvald aka. Torsten Sletbjerg og Thorvald V. Jensen
  • Og resten er TBA.

Så kom og oplev et SUS med slam UDEN slam. Det koster 60 kr. Men køb din billet i forsalg, for vi har begrænset plads, og der bliver sikkert udsolgt. 

Praktisk info

  • De til en hver tid gældende corona-restriktioner vil blive overholdt ifm. afviklingen af arrangementer eller tilbud.
  • Dørene åbner cirka 45-60 minutter før showstart. Kom gerne i god tid.
  • Vil du gerne optræde til showet? Send en e-mail (ikke via Messenger eller sms eller brevdue, men en e-mail) til peter@peterdyreborg.dk for nærmere info.

Arrangør

Poetry slam i Valby arrangeres af Peter Dyreborg & Co. i samarbejde med Valby Kulturhus (Kultur V under Københavns Kommune). Gavmildt støttet af Valby Lokaludvalg og online-boghandleren Mikrofest.
 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50