Poetry Slam: Køn, krop og queer

08 mar

Dato

08.03.2019, 20:00
50 kr. i forsalg
Med studierabat 35 kr. Ved salg i døren er prisen 100 kr.
Den ultimative måde at fejre den 8. marts – for begge køn og alle derimellem. Slagmarken bliver skridtet af med hårdtslående poesi.

Kvindekamp og mandekamp. Og kamp for køn i alle afskygninger. På årets store kampdag. med kampberedte slammere og opildnet publikum. Der er lagt op til en rasende fest for samtlige køn.

Der bliver uddelst kærlighed og ikke mindst tæsk til både feminister og ikke-feminister, bløde mænd og klynkende kællinger (m/k). Der bydes på både velsmagende, hårdtslående og behårede digte.

Værten 

Vært er Peter Dyreborg. Peter Dyreborg, digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Har udgivet syv bøger, og har foruden i Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig m.fl. Med sig har han tre inspirerede slammere. Vi skriver navnene, når holdet er sat.

Spoken Word

Poetry Slam er en konkurrence i spoken word, og spoken word er mundtlig litteratur: Talte ord med humor og nerve. I de seneste år er der etableret en stærk scene i Valby Kulturhus, hvor der stort set altid er udsolgt til de ni årlige slams.

Arrangør

Poetry Slam arrangeres af Peter Dyreborg i samarbejde med Valby Kulturhus.

Praktisk info

Arrangementet foregår i Teatersalen hos Valby Kulturhus. Billetprisen er 50 kr. ved forsalg. Studenterbilletter til 35 kr. Ved salg i døren er prisen 100 kr.