Poetry slam KBH-mesterskabet, kval #2

07 okt

Dato

tor. 07. okt. kl. 20.00
Der er atter KBH-mesterskab i poetry slam. Og dette er den anden kvalifikationsrunde ud af tre - ja spændingen spidser til.

Kom med til sjove digte, skæve digte. Digte der handler om noget, og ikke mindst lækre digte, digte der smager godt, digte der slår, og digte med hår.

Og ja, når vi skriver "digte", så mener vi både digte og poetiske tekster og historier og litterære finurligheder og genrehybrider i meget bred forstand: Poetry slam er en konkurrence i talte ord med humor og nerve.

Tre kvalifikationsrunder i efteråret 2021 + finale i januar 2022, og så har vi fundet den nye KBH-mester i poetry slam.

Vært tidligere DM-vinder og generel slam-nestor Peter Dyreborg + medværts-revisor Rasmus Rhode + alle de tilmeldte poetry slammere.

Og... de tilmeldte poetry slammere er: Pelle Zingel, Marie Lundberg, Jeffrey McCammon Solstorm, Michael Dyst, David Lyndorff Paris, Bjørk Helena Sanvig Knudsen, Kasper Videbæk, Anders Horn Uebel, Alexander Philips Larsen + TBA (1 ledig pladser på slammer-listen).

Praktisk info

Køb din billet i forsalg = for det første sparer du penge + i forsalg er der rabat til studerende. Og du undgår, at der pludselig er udsolgt.

Tilmelding for poetry slammere? Der skal anvendes et særligt tilmeldingsskema, der findes sammen med reglerne og alt det med småt lige hér. 

Arrangør

Poetry slam KBH-mesterskabet er arrangeret af Peter Dyreborg & Co. i samarbejde med Valby Kulturhus (Kultur V under Københavns Kommune). Gavmildt støttet af Valby Lokaludvalg. Præmiesponsor er online-boghandlen Mikrofest, samt Bogforum m.fl.

 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50