Poetry slam KBH-mesterskabet - 3. runde

01 nov

Dato

01.11.2019, 20:00
35 / 50 / 100 kr.
I januar 2020 afholdes der finale i KBH-mesterskabet i Poetry Slam i Valby Kulturhus. Tredje kvalifikationsrunde finder sted i aften.

Sjove digte, skæve digte, digte der handler om noget, og ikke mindst lækre digte, digte der smager godt, digte der slår, og digte med hår. Poetry slam er en konkurrence i talte ord med humor og nerve.

Med fire kvalifikationsrunder i efteråret 2019 og finale i januar 2020 skal den nye KBH-mester i poetry slam kåres.

Oplev poetry slammere fra hovedstadsområdet og resten af Danmark (måske), samt vært DM-vinder Peter Dyreborg.

Peter Dyreborg og slammerne

Peter Dyreborg, digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Har udgivet syv bøger, og har foruden i Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig m.fl. Med sig har han ca. 10 inspirerede slammere. 

Arrangør

Aftenenes arrangement er resultatet af et samarbejde mellem Peter Dyreborg og Valby Kulturhus. Det er støttet af Valby Lokaludvalg og hovedpræmiesponsor er Jyske Banks Lokalafdeling. 

Praktisk info

  • Hvornår: 1. november 2019 kl. 20.00
  • Hvor: Arrangementet holdes Teatersalen i Valby Kulturhus 
  • Billetter: 50 kr. ved forsalg, med studierabat 35 kr. Ved køb i døren (hvis der mod forventning ikke er udsolgt) er prisen 100 kr.

Info vedr. tilmelding for poetry slammere: www.PoetrySlamKBH.dk - tilmelding er muligt fra og med mandag den 7. oktober 2019, kl. 19.00, og der skal anvendes et særligt tilmeldingsskema, som findes på hjemmesiden.