Poetry Slam: Kampgejsten kalder

03 maj

Dato

03.05.2019, 20:00
50 kr. i forsalg
Med studierabat 35 kr. Ved salg i døren er prisen 100 kr.
Glem 70´ernes humorløse politiske digtning. Denne aften revses der med humor, lyst og nærvær – og ikke mindst i øjenhøjde

Denne aften handler det om noget. Betyder noget. Gør vi noget. Ændrer vi noget. Sætter vi det hele i gang, sætter vi revolutionen i gang, måske sætter vi det hele overstyr, bryder det ned og bygger det op. Med kamp, kampgejst, hjerteblod, viljestyrke. Og værten Peter Dyreborg starter slaget og fører showet frem til sejr.

Alle optræder med politiske tekster, men digterne bestemmer selv, om de kæmper til venstre eller til højre for midten, eller måske i midten af midten eller et helt andet sted. Til gengæld er det vanen tro publikum, der giver point og bestemmer, hvem der bliver kåret som årets mest revolutionære poetry slammer.

Poetry Slam og Spoken Word

Poetry Slam er en konkurrence i spoken word, og spoken word er mundtlig litteratur: Talte ord med humor og nerve. I de seneste år er der etableret en stærk scene i Valby Kulturhus, hvor der stort set altid er udsolgt til de mange årlige slams.

Værten

Vært er Peter Dyreborg. Peter Dyreborg, digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Har udgivet otte bøger, og har foruden i Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig m.fl. Med sig har han tre inspirerede slammere. Vi skriver navnene, når holdet er sat.

Arrangør

Poetry Slam arrangeres af Peter Dyreborg i samarbejde med Valby Kulturhus

 

Praktisk info

Billetprisen er 50 kr. ved forsalg, Med studierabat 35 kr. Ved salg i døren er prisen 100 kr.