Poetry slam: Finale, KBH-mesterskabet

12 feb

Dato

fre. 12. feb. kl. 19.00
Sjove digte, skæve digte, digte der handler om noget. Poetry slam er en konkurrence i talte ord med humor og nerve.

Kom med til sjove digte, skæve digte, digte der handler om noget, og ikke mindst lækre digte, digte der smager godt, digte der slår, og digte med hår.

Og ja, når vi skriver "digte", så mener vi både digte og poetiske tekster og historier og litterære finurligheder og genrehybrider i meget bred forstand: Poetry slam er en konkurrence i talte ord med humor og nerve.

Efter tre kvalifikationsrunder i efteråret 2020 er vi nu klar med FINALEN, hvor vi skal finde den nye KBH-mester i poetry slam.

Vært tidligere DM-vinder og generel slam-nestor Peter Dyreborg + medværts-revisor Rasmus Rhode + guest stars + kvalificerede poetry slammere.

Og de kvalificerede poetry slammere er... fra kval 1 i september Sara Hauge, Michael Dyst og Cathrine Honoré, og fra kval 2 i oktober Jeffrey McCammon, Malene Pixie Rasmussen og Bjørk Knudsen, og fra kval 3 i november Lasse Nyholm Jensen, Lasse Dyrholm Jensen og Torsten Sletbjerg, samt MCs choice Marie Lundberg.

Praktisk info

  • Tid og sted: Fredag den 12. februar kl. 19.00 i Teatersalen i Valby Kulturhus
  • Billet i forsalg 100 kr. + gebyr.
  • Billet i døren 200 kr., sælges kun såfremt der ikke er udsolgt.

Og ja, der er KUN FÅ BILLETTER TIL SALG grundet nedsat publikumskapacitet, så… der bliver jo nok netop udsolgt.

Arrangør

Poetry slam KBH-mesterskabet er arrangeret af Peter Dyreborg & Co. i samarbejde med Valby Kulturhus (Kultur V under Københavns Kommune). Gavmildt støttet af Valby Lokaludvalg. Præmiesponsorer er Jyske Bank (lokalafd. i Valby), samt online-boghandleren Mikrofest.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50