Plekter Tour m. The Recorded Voice, Marbles Lost og Phosphor Kid

22 mar

Dato

22.03.2019, 20:30
50 kr. + gebyr
70 kr. i døren
Oplev tre stærke bands fra den danske undergrund live på Kulturstationen Vanløse.

Plekter Tour er en bandudvekslingsturné, hvor danske bands bliver hjulpet til at komme ud og spille over hele landet, med støtte fra ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere.

Recorded Voice

The Recorded Voice er en odenseansk elektropunk duo der blev dannet i 2018. Duoen består af Andreas Smed på analoge synths og forsangeren Steffen Willy-Andersen på trommer. I elektroverset fusioneres akustiske trommebeats, synths og vokal, hvor den menneskelige nerve er i centrum på trods af cyborg lignende tendenser. Teksterne er præget af det umiddelbare, de følelser og lyster som er med til at præge mennesket i forskellige retninger.

Marbles Lost

Marbles Lost er en færøsk født sangerinde, som hovedsageligt har boet i København.
Hun er tidligere ukuleleprinsesse, men har lagt stilen om, og hendes musik er nu præget og inspireret af den tyske hiphop- og popscene og mørk amerikansk elektro-pop.
Hun havde sin debut på "The Guilty Feminist Podcast" i september 2017 i England, og har tidligere på året også varmet op for det Tysk-hollandske elektro-pop band "Nosoyo" på musikhotellet "nHow" i Berlin.

Phosphor Kid

Selvom Phosphor Kid er et nyt band på den aarhusianske indie-scene, har alle fire musikere længe været aktive i flere forskellige bands; Ladylion, Striving Vines, Catch the Breeze etc. Bandets guitardrevne lyd er inspireret af 90’ernes alternative rockscene. Tilføjet en god portion skandinavisk melankoli, ender det i en cool dreampop, som på tilbagelænet og drømmende vis kunne være en hybrid mellem Real Estate og Beach House. Bandet dyrker det underspillede og magien i det repetitive, som fører tankerne ud på de amerikanske landeveje.

Samarbejdspartnere:

Koncerten er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse og ORA

Praktisk information

  • Doors 20.00//show 20.30//50 kr. + gebyr/70 kr. i døren
  • Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal
  • Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Se billetlink under billede.