The Pagsberg BigBand: Merry Christmas Everyone

17 dec

Dato

17.12.2018, 20:00 til 22:30
75 kr.
80 kr. i døren
Ingen jul uden bigbandets julekoncert – “White Christmas”, “Winter Wonderland”, og andre julesange fra “The great american songbook”.

Som altid er det jazz i stort format for fuld udblæsning – og i aften vil det store band være I ganske særligt julehumør. Den traditionelle julekoncert er en tilbagevendende begivenhed, som massevis af jazzglade valbyborgere ser frem til.

The Pagsberg BigBand

The BigBand består af 17 topprofessionelle musikere samlet fra Danmarks bedste jazzorkestre: Fem saxer, fire trompeter, fire basuner, rytmegruppe, fløjte og klarinet. Der ud over præsenterer bandet som det eneste professionelle orkester i Danmark sin egen fast tilknyttede vokalgruppe, The Vocals, på fire pragtfulde sangere. Netop sangens samspil med instrumentalmusikken er et særkende for bandet – og måske en af hovedårsagerne til dets popularitet. Repertoiret er bredt – swing, latin, moderne bigband jazz og egne kompositioner.

Inspirerende introduktion og gratis koncert

Takket være støtte fra Valby Lokaludvalg mulighed for at opleve koncerten gratis – og oven i købet få en introduktion, der gør det muligt at opleve musikken på en mere intensiv måde. Introduktionen finder sted kl. 19:15, 45 minutter inden koncerten. Man vil møde dirigenten, komponister og solister. Bigbandtraditionen og musikken vil blive præsenteret, og man får et indblik i The BigBands virke og kunstneriske ambition. Deltagelse i introduktionen er en forudsætning for at kunne opleve koncerten gratis. Tilbuddet gælder kun borgere i lokalområdet, og hurtig tilmelding tilrådes. Interesserede skal udfylde denne formular: http://www.skrivunder.net/thebigband

Arrangør

Koncerten arrangeres af The Pagsberg Bigband i samarbejde med Valby Kulturhus.

Valby for fuld musik

Bigbandkoncerterne er en betydningsfuld del af kulturhusets bidrag til musikoplevelserne i Valby – der også omfatter samarbejdet med Cowbell Musik om Valby Summer- og Winter Jazz, som afholdes i Prøvehallen i juli og februar. Dertil kommer andre spændende koncerter.  

Praktisk info 

Koncerten finder sted i Valby Kulturhus. Entréen er 75 kr. - 80 kr. ved salg i døren.