The Pagsberg BigBand: Den danske jazzhistorie

07 maj

Dato

07.05.2018, 20:00
75 kr. i forsalg
80 kr. ved køb i døren.
En musikalsk tidsrejse, der begynder I 20´erne og ender lige nu og her - som altid jazz i stort format og for fuld udblæsning.

Dansk bigbandjazz gennem tiden. Der er lagt op til en farverig fortælling og ikke mindst en masse god musik. Jazzkendere er allerede fortrolige med årtiernes store koryfæer og deres musik, og andre jazzelskere har en masse til gode, når dirigent Mads Pagsberg trækker de store linjer og fortæller de farverige historier. Og ikke mindst, når alle tiders musik får salen til at gynge.  

The BigBand

The BigBand består af 17 topprofessionelle musikere samlet fra Danmarks bedste jazzorkestre: Fem saxer, fire trompeter, fire basuner, rytmegruppe, fløjte og klarinet. Der ud over præsenterer bandet som det eneste professionelle orkester i Danmark sin egen fast tilknyttede vokalgruppe, The Vocals, på fire pragtfulde sangere. Netop sangens samspil med instrumentalmusikken er et særkende for bandet – og måske en af hovedårsagerne til dets popularitet. 

Inspirerende introduktion og gratis koncert

Takket være støtte fra Valby Lokaludvalg mulighed for at opleve koncerten gratis – og oven i købet få en introduktion, der gør det muligt at opleve musikken på en mere intensiv måde. Introduktionen finder sted kl. 19:15, 45 minutter inden koncerten. Man vil møde dirigenten, komponister og solister. Bigbandtraditionen og musikken vil blive præsenteret, og man får et indblik i The BigBands virke og kunstneriske ambition. Deltagelse i introduktionen er en forudsætning for at kunne opleve koncerten gratis. Tilbuddet gælder kun borgere i lokalområdet, og hurtig tilmelding tilrådes. Interesserede skal udfylde denne formular: http://www.skrivunder.net/thebigband 

Praktisk info

Koncerten finder sted i Valby Kulturhus. Billetten koster 75 kr. ved forsalg – og 80 kr. ved salg i døren.