Øresunds Solist: Signe Bitsch

03 mar

Dato

03.03.2019, 16:00
50 kr. + gebyr
70 kr. i døren
Oplev en af de største talenter inden for klassisk musik live på Kulturstationen Vanløse.

Signe Ebstrup Bitsch er født den 8. september i 1997, og har spillet cello siden hun var syv år gammel. Signe er cellostuderende på sit tredje år bachelor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos cellist Toke Møldrup. Hun har tidligere studeret hos professor Morten Zeuthen samt cellist Jacob Shaw.

Et af de største talenter

Signe har deltaget i mange konkurrencer både i ind- såvel som udland. Senest var hun i Letland for at deltage i ”The 10th International Karl Davidov Cello Competition”. Tidligere har hun blandt andet vundet priser i Slovenien i ”Svirel international Competition”. Her blev hun både finalist og modtager af specialpris. I Danmark har hun vundet guld samt talentpris i ”Berlingskes klassiske Musikkonkurrence”. Derudover er hun blevet tildelt Jakob Gades 3-årige Talentpris og fået større fondsmidler af blandt andet Augustinus Fonden og Idella Foundation.

Fokus på klassisk musik

I foråret sætter Kulturstationen Vanløse fokus på klassisk musik med to koncerter med to af landets største talenter inden for klassisk musik.

Samarbejdspartnere:

Koncerterne er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse og pianist Poul Rosenbaum

Praktisk information

  • Doors 15.30//show 16.00//50 kr. + gebyr/70 kr. i døren
  • Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal
  • Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Se billetlink under billede.