On Northern Routes

  • On Northern Routes
06 dec

Dato

06.12.2018, 16:00 til 20.12.2018, 02:00
Gratis
Indgang ved Enghavevej 42
Udstilling der udforsker den nordiske identitet med udgangspunkt i menneskets relation til naturen i de nordiske og baltiske lande i dag.

Udstillingen vil lægge rum til et fordybende sanserum og kulturmøde, hvor tilskueren kan engagere sig fysisk og emotionelt igennem interaktive værker. Basement’s rå og upolerede lokaler er perfekt til at skabe disse små mystiske sanserum i forskellige niveauer, der sammenbindes gennem illustrationer og lydlandskaber.

Worksops og andre aktiviteter

I løbet af de to uger vil der nemlig foregå en række forskellige aktiviteter i forbindelse med udstillingen bl.a. eksklusive filmscreeninger, workshop i nordiske plante mediciner og urter, koncerter, jule snaps og syltning og meget mere. Disse begivenheder vil blive offentliggjort på: On Northern Routes så husk at følge med. Vi glæder os til at se jer

De udstillende kunstnere

Vores kunstnere kommer fra hvert deres medie: lyd-design, fotografi, grafisk design, illustrationer og video kunst.

Kunstnerne er:

Eglé Plytnikaité (Latvia)
Illar Gunilla Persson (Sweden)
Jonny Rottman
Patricia Rodas (Finland)
Sofie Husum Johannesen 
Thomas Jacobsen
Onkel Krig 
Denis Rabchinsky (Estonia) 
Mattia Chus (Italy)
Christoph Erlich (Germany)
Pia Pan Pedersen
Michael S. Tingsgård
Liam Jobey
Cecilia Vesterberg
Henrik Kublick
Wienke Reimer
Dave Proctor

Om udstillingen

Projektet 'On Northern Routes' er en nordisk sammenslutning af kunstnere fra henholdsvis Danmark, Island, Finland, Sverige, Letland og Litauen. Projektet udforsker den nordiske identitet, med udgangspunkt i menneskets relation til naturen i de nordiske og baltiske lande i dag. Herigennem ønsker vi at pege på betydningen af vores kulturarv - traditioner, tro og praksisser i en moderne hverdag. Udstillingen har allerede haft fernisering i Vilnius og i Riga og kommer nu til København.

Sted og pris

Udstillingen kan ses i Basement KBH. Det er gratis at besøge udstillingen.