Meditation 1: At vende hjem til sig selv

25 feb

Dato

25.02.2019, 19:00
Gratis
Gratis foredrag og workshops om indre frigørelse gennem meditation. Den første af tre aftener med livsændrende potentiale.

Dette er en indføring i og en fælles udforskning af hverdagssindets enkle forvandling til det åbne og klare visdomssind. Man lærer at vende hjem til sig selv, finde ro, afklaring og indsigt – også til brug i den almindelige hverdag. Man vil på første hånd opdage sit sinds virkemåder og energiressourcer.

Målene

Man lærer sig selv at slappe af i dybden, åbne sig og give slip på uhensigtsmæssige og ofte smertefulde tankemønstre. Det vil frigøre ellers bunden energi og give plads til ægte glæde. Samtidig giver det frihed til at opdage endnu større dimensioner af sig selv – og med øvelse blive herre og frue i sit eget liv.

De tre Workshops

Arrangementerne er bygget op af tre fortløbende dele, som giver deltagerne redskaber til at eksperimentere og udforske sindet på egen hånd. Titlerne er: 1) At vende hjem til sig selv, 2) Det klare sind – og 3) Åbenhed og frihed. Arrangementerne holdes på mandagene 25. februar, 4. marts og 11. marts – hver gang kl. 19-21.

Arrangøren

Arrangør er Åben Meditationsgruppe, som har til huse i Energicenter Voldparken i Husum. Gruppen arbejder med metoder til afstressning og forbedret livskvalitet. Den er ikke bundet til religiøse overbevisninger og lægger netop vægt på en udogmatisk tilgang til meditation.

Praktisk info

Arrangementerne holdes på 5. sal i Valby Kulturhus. Det er gratis at deltage.