Masasolo + Penny Police

06 dec

Dato

06.12.2019, 20:30
60 kr. + gybyr
Dørsalg 80 kr.
Musikmigblidt.dk og Kulturstationen Vanløse præsenterer musik fra den danske undergrund

Masasolo er Morten Søgaard faste outlet for musikalsk udfoldelse og fungerer i høj grad som en dagbog for den glæde og smerte, der knytter sig til det at være en drømmer i en voksen mands krop.

Masasolos musik har på den ene side tydelige referencer til 70’ernes
eksperimenterende psykedelisk rockmusik, men på samme tid en fod placeret i moderne popmusik og de storladne omkvæd. Søgaards faste liveband, der består af Anders Haaning (Irene, Darling Don’t Dance), Peter Sabroe (Hellas, Tårn) og Jacob Haubjerg (Luster, Savage Rose) er 4 erfarne musikere, der sammen skaber et helstøbt og levende udtryk.

EP og Roskilde Festival

Bandet fik en forrygende start i 2016, da de blev booket til Roskilde Festivalen – allerede inden projektet havde fået sit navn. Senere det år udgav de EP’en Breakup, og i 2017 kunne Masasolo så annoncere albummet At Sixes and Sevens, der modtog talrige roser både herhjemme og i udlandet. Albummet blev fulgt op af en større tour og et travlt koncertår, men blev i efteråret 2018 afløst af en tilbagevenden til studiet for at lave ny musik. Masasolo kan opleves live d. 6. december på Kulturstationen i Vanløse, hvor bandet præsenterer nyt materiale.

Penny Police

Oplev Penny Police der lige nu glitrer stærkt i og nærværende i det danske musiklandskab med adskillige mangestjernede anmeldelser af sin dugfriske smukke plade ”Be Lucky” (sep 2019), som også har opnået airplay på anerkendte radiostationer som BBC 6 Music, Radio X og ikke mindst herhjemme med stor opbakning fra bl.a. P6 Beat.

Med 'Be Lucky' åbner Marie Fjeldsted, kvinden bag det kritikerroste art-pop-projekt, et varmt rum, hvor befriende budskaber ekkoer : Find din egen stemme, slip frygten for at træde ved siden af. Det udspringer af, at hun er blevet mor. I titlen 'Be Lucky' ligger en positiv opfordring til at turde stå i sig selv; ”så tror jeg man lander et meget umiddelbart sted, hvor man uden nogen særlig anstrengelse vil føle sig mere heldig.”

Penny Police formidler et helt særligt nærvær på scenen med en kærlighed til musikken så indgroet, at den bliver et spejl for publikum og gør hende og hendes musik tidløs og interessant for både unge og gamle og ikke sjældent efterlader en tåre i øjenkrogen hos publikum. Live bliver hun bakket op af et fænomenalt spillende band som smitter med deres spilleglæde og rører med deres fintfølende evne til at gribe og være i det musikalske øjeblik.

Samarbejde

Koncerten er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse og musikbloggen Musikmigblidt.dk.

Praktisk information

Fredag d. 6. dec. døre 20.00//show 20.30//60 kr. ekskl. gebyr/ 80 kr. i døren
Det anbefales at købe billet i forsalg, se link øverst.

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse