LYT festival: Lydens magi - en interaktiv koncert

  • Lena Paaske
06 apr

Dato

06.04.2019, 15:00 til 16:00
30 kr.
Zone2, 2. sal
Skab et øreåbnende værk sammen med fænomenet Thomas Sandberg – og bliv selv mester i at lytte. For alle mellem 5 og 90 år.

Man havde aldrig troet det. At så mange magiske klange kunne trækkes ud af helt almindelige hverdagsting. At en plasticspand, et bordben og en vindueskarm kunne blive elementer i en skøn koncert. Thomas Sandberg kan få alting til at spille sammen – og han kan inspirere alle til at skabe kunstneriske udtryk af alle de ting, der omgiver os.

Lydene opdages, optages og samples – tilsat Thomas´ egen stemme, og en koncert bliver til. Sanserne åbnes, hverdagen får nyt liv, og ingenting bliver helt den samme. Det bliver en koncert, I aldrig glemmer. En oplevelse, som børn og voksne bør dele med hinanden.

Thomas Sandberg

Han er skuespiller, musiker, sanger, komponist, slagtøjssolist, performer, producer, webprogrammør og meget meget mere. Han har samarbejdet med et hav af teatre, orkestre og performancegrupper, og han er blevet overdænget med priser for sit kunstneriske og pædagogiske virke.   

En del af festivalen LYT

Koncerten bliver både den 5. og den 6. april – begge dage kl. 15 – prikken over i´et på programmet for børn og voksne i Valby kulturhus. Det øvrige program afvikles fra kl. 10 til kl. 15, hvor det er gratis at deltage. Det udspiller sig i et sanserum, hvor man bl.a. kan opleve yoga med lyd, poetisk rundvisning og stille højtlæsning. Se hele programmet her.

Den samlede festival opfatter også arrangementer for voksne i kulturhusene på Vesterbro og i Vanløse. Se disse arrangementer her.

Praktisk info

Koncerten spilles i børnekulturstedet Zone2 på anden sal i Valby Kulturhus - både den 6. og den 7. april kl. 15. Entréen er 30 kr. ved forudbestilling. Ved salg i døren er prisen 40 kr.