LYT! Festival: Binocular Vision

06 apr

Dato

06.04.2019, 13:00
Gratis
Du møder bare op!
Der er dømt en meget speciel musikoplevelse i biblioteket når Kulturstationen Vanløse får besøg Binocular Vision.

Kom til en helt særlig intim musikoplevelse i Biblioteksrummet, når Binocular Vision leverer vokalbåret musik i et elektronisk univers via høretelefoner.

Binocular Vision

Binocular Vision består af Astrid og Peter Rasmussen Brokhøj. Duoen udgav deres debutalbum i 2015 og i 2018 udkom opfølgeren med titlen SPECT. Lyden er minimalistisk men fyldig, og tager lytteren med på soniske rejser, ofte med overraskende destinationer.

SHH vi er på biblioteket!

Det er oplagt musik til at lukke verden ude for en kort eller lang stund, og lade sig synke ned i lyden af sfæriske klange, elektroniske toner og blød vokal. Astrids sang vil fylde biblioteksrummet, men du skal helt tæt på og tilslutte dine hovedtelefoner for at få alle elektroniske klange med.

LYT festival

Koncerten er en del af LYT festival, arrangeret af Kulturstationen Vanløse, Valby Kulturhus og Vesterbro Bibliotek/Kulturhus. Her udfordrer vi vor tids lydtæppe, hvor skarpe holdninger, vurderinger og egne statusopdateringer optager meget plads. Har vi glemt at lytte? Der kan ligge en lille befrielse i at og skrue ned for sig selv og lade både stilhed og andres fortællinger og toner komme til orde.

Se programmet for LYT! Festivalen her.

Praktisk information

  • Doors 13.00//Gratis i Biblioteket
  • Indgang: Jernbane Allé 38//2720 Vanløse

Bemærk at koncerten foregår via høretelefoner, så huske at medbringe et eget sæt. Vi har ekstra til dem der kommer uden.