Litterærligt Teater: Den sandfærdige beretning om de tre små grise

06 apr

Dato

06.04.2018, 16:00
30 kr.
En billet dækker adgang for enten et barn eller en voksen.
En forestilling der fortæller sandheden, råt for usødet, om de tre små grise

Her kommer omsider den usminkede beretning om, hvordan de tre små grise (de svin) forsøgte at narre den rare og venlige ulv, og om hvordan de to grises uheldige endeligt, og den tredje gris’ snu og udspekulerede facon, lige siden har sat ulven i et meget dårligt lys …

De Røde Heste og Claus Mandøe

Claus Mandøe er uddannet som scenekunstner på Dell' Arte School of Mime and Comedy i 1981. Claus Mandøe skabte i 1990 teatret De Røde Heste, som siden har lavet en række roste forestillinger både alene og i co-produktioner med andre. Siden 1996 har han desuden været en flittig gæstespiller hos århusianske Gruppe 38, med hvem han har turneret i Danmark og gennem en hel del år optrådt i store dele af verden i takt med at udlandet har fået øjnene op for dansk børneteaters kvaliteter. 

De Røde Heste har siden starten af 1990 rejst over hele verden fra Japan, USA, Canada og det meste af Europa. De har spillet på alt fra Sydneyoperaen i Australien til på de mindste filialbiblioteker i Danmark. 

Litterærligt Teater

Forestillingen er en del af et løbende tema hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus med teater for børn. Litterærligt Teater er forrygende børneteater baseret på børnebøger til overkommelige priser. 

Praktisk info

Forestillingen forgår 6. april kl. 16.00, den henvender sig til børn mellem 5 år og 10 år og varer 45 min.

Billetter til 30 kr. pr. person købes via billetlinket under billedet.