Lav din egen fantastiske fortælling!

20 mar

Dato

20.03.2019, 16:15
50 kr,
Praktisk Information Onsdage d. 20. og 27. marts, 3. og 10. april kl. 16.15-18.00. Kulturstationen Vanløse, Frode Jacobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse // Pris for hele forløbet: 50 kr. (+ lille gebyr) pr. pers. inkl. materiale (samme pris for børn og voksne).
Find din indre forfatter og tegner frem og skab din egen fantastiske fortælling når vi holder familieværksted over fire onsdage.

Over fire forårsonsdage holder Kulturstationen Vanløse familieværksted, hvor børn kan komme med et voksent familiemedlem og sammen skrive og illustrere en bog. Vi dykker ned i fantasien og finder den indre forfatter og tegner frem og laver vores egne fantastiske fortællinger!
Patricia Boberg guider forløbet og underviser i, hvordan man kommer fra den spæde idé til en færdig bog. Patricia Boberg er uddannet billedkunstlærer med bred erfaring i kreative forløb med børn. 
Målgruppen er børn på 6-10 år i følgeskab med et voksent familiemedlem (der er begrænsede pladser!)
 

En del af festivalen Vi Elsker Bøger

Værkstedet kickstarter i løbet af festivalen Vi Elsker Bøger, som forløber d. 16.-24. marts. Her kommer Kulturstationen Vanløse og de øvrige 19 folkebiblioteker i København til at sprudle af liv og læselyst. Temaet er Fantastiske Fortællinger og vi inviterer små og store borgere indenfor i et univers, der sætter gang i læselysten! Der vil være forfattermøder, teater, workshops, konkurrencer og meget mere. Programmet er især for børn op til 12 år og deres voksne og kan løbende ses på bl.a. www.kulturstationen.kk.dk.