Kulturnat for bette lorte

12 okt

Dato

12.10.2018, 18:00 til 22:00
95 kr.
Kulturpasset giver adgang til alle Kulturnattens aktiviteter - bl.a. også Kulturnat for bette lorte på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.
Læg vejen forbi Vesterbro på Kulturnatten fredag den 12. oktober og oplev en skør og skøn aften i Ole Lund Kirkegaards fantastiske univers.

Er du også helt tosset med Ole Lund Kirkegaard og hans gale persongalleri og historier, så bliver Kulturnatten på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus lige noget for dig.

Kulturnat for Bettelorte er en aften i børnebiblioteket i Ole Lund Kirkegaards univers med remolademadkast, løbehjulstyve, luftballonsværksted, husbygning med hammer og søm, kæmpefigurtegneværksted, styrkeprøver, lakridspiber og citronvand, gøgleri, levende musik, masser af konkurrencer og skattejagt.

Ole Lund Kirkegård

Ole Lund Kirkegaard er nok en af de størte og mest kendte børnebogforfattere i Danmark og vi har nydt godt af hans uddødelige klassikere i årtier. Ole lund Kirkegaard (1940-1979) startede sin kariere som folkeskolelærer og efter en susscesfuld novellekonkurrence i Politiken i 1966 begyndte han at skrive flere historier som han delte med sine elever. I 1977 blev Ole Lund Kirkegaard forfatter og illustrator på fuld tid, men nåede desværre kun at skrive bøger på fuld tid i to år inden han omkom i en ulykke i sneen.

Hans første bogudgivelse var klassikeren Lille Virgil og Ole Lund Kirkegaard nåede yderligere at udgive 11 bøger heriblandt Hodja fra Pjort, Frode og alle de andre rødder, Gummitarzan, Otto er et næsehorn og Orla Frøsnapper.

Københavns Kulturnat

Kulturnatten er hele Københavns største årlige endagsbegivenhed. Der deltager mere end 260 museer, teatre, biblioteker, ministerier, parker, pladser og mange flere over hele byen - de inviterer alle indenfor til en fantastisk dag, hvor Kulturen skrives med stort K.

På Vesterbro Bibliotek og Kulturhus holder vi hvert år en stor børnefest med masser af forskellige aktiviteter bygget op omkring et fælles tema. For os gælder det om at lave en børnevenlig oase midt i byen, så børnefamilierne kun behøver at tage et sted hen på Kulturnatten.

Arrangementet får økonomisk støtte fra Københavns Kulturnat.

Praktisk information

Kulturnat for bette lorte finder sted i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V. Det foregår under Kulturnatten: Fredag den 12. oktober 2018, kl. 18.00-22.00.

Der er fri adgang, hvis du har købt et Kulturpas. Du kan se, hvor man kan købe Kulturpas på Kulturnattens hjemmeside.