Kreative Krumspring: Lav din egen kalender 2020

  • Lav din egen kalender
11 dec

Dato

11.12.2019, 15:00 til 17:00
Gratis
Foregår på 1. sal inde til venstre
Vi åbner kreaskabene og inviterer til gratis workshop i vores dejlige krealokale på 1. sal i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Du kan i dag komme og dekorere din nye kalender for 2020. Se billedet. Kom og præg den på den måde, som du synes er den fedeste.

Alle er velkomne

Alle aldre og køn er velkomne og vi hjælper og organiserer aktiviteten, så den passer til de aldersgrupper som møder op. Vi har også højstole til de mindste.

Hvor

Kreaværkstedet på 1. sal i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Grafiker, kunstterapeut og illustrator som vejleder

Erika Bettoni er oprindeligt fra Italien, hvor hun studerede printmaking og kunstterapi på Kunstakademiet Brera i Milano, Italien. Efter nogle erhvervserfaringer med socialt arbejde flyttede hun til London, hvor hun arbejdede som printmaker for kunstner. For få år siden flyttede hun til Kolding for at være frivillig (EVS) i børnekulturhuset Nicolai, samtidig med hun studerede kommunikationsdesign på Designskolen i Kolding. Hun elsker kunst, håndværk, illustrationer, mad og rummet.

Kreative Krumspring

Kreative Krumspring er et tilbud for børnefamilier på Vesterbro, hvor vi gerne vil give både børn og voksne muligheden for at hygge med hinanden og lave noget kreativt samtidigt.