Kreative Krumspring: Kitchen litho

  • Kreative Krumspring - Kitchen Litho
  • Kreative Krumspring - Kitchen Litho
  • Kreative Krumspring - Kitchen Litho
  • Kreative Krumspring - Kitchen Litho
28 aug

Dato

28.08.2019, 15:00
Gratis
Foregår på 1. sal inde til venstre
Vi åbner kreaskabene og inviterer til gratis workshop i vores dejlige krealokale på 1. sal i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Kom og lav flotte litografier af materialer, som kan findes i de fleste køkkener.

Kitchen litho

Kitchen litho er en trykteknik baseret på litografiprincippet, forenklet og tilpasset en brug, der er tilgængelig for alle. "Litho" er en velkendt forkortelse til litografi og "kitchen" betyder køkken" på engelsk. Dette er det, der kendetegner dette tryksystem: kitchen litho anvender udstyr til rådighed i køkkenet. Det er ikke giftigt, fordi vi bruger coca cola og vegetabilsk olie. Vi kan trække på aluminiumsfolie med olie pastel eller smør. Det er en sjov måde at forstå en af de mest berømte printmaking teknikker

Alle er velkomne

Alle aldre og køn er velkomne og vi hjælper og organiserer aktiviteten, så den passer til de aldersgrupper som møder op. Vi har også højstole til de mindste.

Grafiker, kunstterapeut og illustrator som vejleder

Erika Bettoni er oprindeligt fra Italien, hvor hun studerede printmaking og kunstterapi på Kunstakademiet Brera i Milano, Italien. Efter nogle erhvervserfaringer med socialt arbejde flyttede hun til London, hvor hun arbejdede som printmaker for kunstner. For få år siden flyttede hun til Kolding for at være frivillig (EVS) i børnekulturhuset Nicolai, samtidig med hun studerede kommunikationsdesign på Designskolen i Kolding. Hun elsker kunst, håndværk, illustrationer, mad og rummet.

Kreative Krumspring

Kreative Krumspring er et tilbud for børnefamilier på Vesterbro, hvor vi gerne vil give både børn og voksne muligheden for at hygge med hinanden og lave noget kreativti samtidigt.

Hvor

Kreaværkstedet på 1. sal i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.