Keramikkursus i drejning v. Signe Schmidt. Begynderhold

01 mar

Dato

01.03.2019, 10:00 til 15:00
400 kr.
Inklusive 2 kg. ler
Lær at dreje en skål. Kurset er for medlemmer af keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

På kurset lærer du de grundlæggende drejeteknikker: forberedelse af leret, centrering, optræk, og hvordan du får skålen af drejeskiven når den først er lavet.
Der vil være en del teoretisk og praktisk undervisning først, som gør at du lettere kan dreje i ler og så vejlederundervisereb bagefter i, hvordan du drejer en skål.
På kurset arbejdes der på elektriske drejeskiver.

Hvem kan være med?

Kurset er for begyndere og letøvede. Kurset er forbeholdt medlemmer af keramikværkstedet, da deltagerne skal glasere skålen på egen hånd efter kurset.

Underviser med øje for design

Signe Schmidt-Jørgensen er selvlært i drejeteknikker og har sammenlagt drejet i omkring 4 år. Hun startede i Vejle kulturhus som 16-årig og har derefter været medlem af værkstedet på Vesterbro Kulturhus i to perioder. 
Til daglig arbejder Signe som grafisk designer og har de seneste år også udstillet kunst og keramik på diverse udstillingssteder I København og omegn.

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerstyret og prisen for kurset er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere.

Klik her for at læse mere om keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Praktisk information

Kurset afholdes i keramikværkstedet Lyrskovgade 2-4, 33. sal, 1758 Copenhagen V

Fredag d. 1. marts 10.00-15.00 
Pris inklusive 2 kg. ler 400 dkr 
Kurset har plads til 8 personer, 2 personer pr. drejeskive.

Vær opmærksom på at kurset kun oprettes hvis 80% af pladserne er solgt. Ved aflysning refunderes fulde billetpris efter advisering via nemkonto.