Kalder alle forfatterspirer: slip din indre forfatter løs!

  • ""
29 mar

Dato

29.03.2020, 13:30 til 14:30
Gratis
Børnebiblioteket, 1. sal
Hør om skriveproces, tips og tricks til skrivning og hvordan man bliver en rigtig forfatterspire

Er du vild med at skrive historier, og drømmer du om at slippe din indre forfatter løs? Så kig forbi biblioteket, når forfatter Caroline Ørsum fortæller om, hvordan det er at skrive og få udgivet bøger og om hvordan man kan blive en rigtig forfatterspire. Og mon ikke du også får et par gode tips og tricks med hjem?

Til sidst finder vi også ud af, hvem der har vundet Vi elsker bøger festivalens novellekonkurrence i netop jeres bydel, når Caroline Ørsum afslører de 3 vindere af kategorierne ’det bedste plot’, ’den mest overbevisende karakter’ og ’den sjoveste historie,’ og de får overrakt præmierne.

Det er åbent for alle, men målrettet 11-14 årige!

Kom og fejr skriveglæde og dygtige forfatterspirer med os 

Det er gratis og foregår på 1. sal i børnebiblioteket.

Om Caroline Ørsum

Caroline Ørsum (f. 1985) har skrevet historier, siden hun var lille, og debuterede som forfatter i 2009 med romanen ”Hovedet i skyerne”. Hun skriver bøger for børn og unge, især realistiske, men indimellem bliver det også til en gyser eller to. Senest har hun bl.a. skrevet YA-romanerne ”Wiki over Miss Elises elendige liv” (2018) og ”Venus Fluefanger” (2019), som blev til i samarbejde med forfatteren Camilla Wandahl. I 2020 udkommer bl.a. en ny novellesamling, som hun også har skrevet sammen med Camilla Wandahl. Caroline bor på Vesterbro i København.

D. 23. – 29. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange – elskede – skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside her: https://www.facebook.com/vielskerboegerkkb/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside her: https://bibliotek.kk.dk/section/vi-elsker-boeger

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50