Jakob Dahn Sleeping Man Project + Kristian Harting

28 mar

Dato

28.03.2019, 20:30
70 kr. + gebyr
90 kr. i døren
Oplev to stærke navne live på Kulturstationen Vanløse.

Sanger, guitarist og sangskriver Jakob Dahn har i mange år turneret på autobahns og sovet i svenske studier med rockbands som Skywriter og Nothing of this is Real, med sange der vil ind under din hud og har fået airplay på P3 og P4 og i tysk radio.

Hele projektets budskab er en kærlighedsbevægelse væk fra mantraer som økonomisk vækst, hyldesten af egoer og isolationisme mod mere humanisme, styrken af fællesskab og med et håb om en bedre levering af planeten til næste generationer.  Det er en opfordring om at samles i en mere spirituel og bæredygtig tankegang med forandring og handling nu.

EP: Sleeping Man

De sidste par år har Jakob indspillet skitser i sit studie, og samlet de stærkeste sange til sit nye solo-projekt. Det er blevet til EP´en Sleeping Man som nu er ude på Wild Mood Records og har fået flotte anmeldelser fra Danmark og Tyskland. Singlen og videoen Eyes Set On The Sunudkom i april og blev anbefalet af Karierrekanonen.

De fem sange bevæger sig i indie-crooner rock, 60 ´er soul med masser af guitarer, tangenter, kvindekor og kærlighed. Indspilningerne er lavet med hjælp fra Morten Dalhoff og bl.a. Rune Kofoed på trommer i et studie på landet til fuglesang og med højt til himlen.

Kristian Harting

Kristian Harting er en unik sangskriver og performer, der som one-man-band spiller sine hjemsøgte alternative folksange med en sjældent set indlevelse og energi. Med sig på scenen har han udover sin stemme og guitar et arsenal af effekter, live-looping og synth bas. Med mere end 200 koncerter i bagagen har han begejstret publikum i Europa, USA og Asien, udgivet 2 anmelderroste albums og delt scenen med alt fra teenage-pop idoler til black metal bands.  

Praktisk information

  • Doors 20.00//show 20.30//70 kr. + gebyr/90 kr. i døren
  • Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal
  • Vi anbefaler at købe billetten på forhånd. Se billetlink under billede.