Insektværksted

  • Colourbox
15 okt

Dato

15.10.2019, 13:00 til 15:00
Fri entré
Kan man lave en havregrynskugle, bare af insekter? Ja da!

I efterårsferien får vi besøg af Bugging Denmark, der står for en vild madlavningsworkshop, hvor børn og voksne kan lave deres egne snacks i form af insektkugler. Princippet er det samme som havregrynskugler, men med et tvist af spiselige insekter. Der er fårekyllingemel i dejen, og deltagerne får diverse insekter at dekorere deres snacks med – voksmøllarver, buffaloorme og Bugging Denmarks søde fårekyllingekrydderi. For de travle vil der også være mulighed for at smage diverse bagte, krydrede insekter uden først at skulle lave insektkugler.

Arrangementet starter med en kort introduktion af hvordan man kan avle spiselige insekter og svarer på hvorfor man i det hele taget skal spise de små kryb. Der er selvfølgelig smagsprøver under hele arrangementet. Nam.

Bugging Denmark

Som Danmarks første urbane insektfarm arbejder Bugging Denmark både for at formidle viden om insekternes mange gode egenskaber og på at optimere insektfarming til et bymiljø med dets unikke muligheder og skjulte økosystemer.

I dag producerer Bugging Denmark spiselige fårekyllinger i en containerfarm på den gamle ISS-grund i Københavns Nordvestkvarter. 

Mad for Børn

I efterårsferien går vi børnemad amok på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus!

Fra mandag til torsdag er der hver dag to nye aktiviteter og de har alle noget med mad at gøre. Du kan lære at lave mad og kage og sushi og lave med rigtige insekter! Hvis du altså tør. Eller se en film i biografen, eller hygge med en oplæsning. Kom på Vesterbro Bibliotek og nyd din ferie.

Se det fulde program for efterårsferien her

Praktisk information

Arrangementet er tirsdag den 15. oktober. Det starter kl. 13.00 og slutter kl. 15.00.   

Arrangementet kræver ikke tilmelding. Man dukker bare op, så guide de dygtige værkstedsfolk fra Bugging Denmark jer i hvad I skal gøre.  

Arrangementet er gratis og materialerne er med i "prisen".