Gospel og gode historier

05 feb

Dato

05.02.2019, 20:00 til 21:00
Gratis
Ingen tilmelding. Bare kom.
Kom og syng med – det er festligt, det er gratis og det er for alle. Klaus Thesbo synger for – og krydrer fællessangen med gode historier.

Hver fugl synger med sit næb, og sangen får vinger, uanset om stemmen er klar eller rusten. Det handler udelukkende om glæden ved at synge i et godt fællesskab. Repertoiret kommer for det meste til at bestå af velkendte gospelsange, men også spændende mindre kendte vil dukke op.

Gode historier

Klaus Thesbo, som også er en festlig fortæller, vil mellem sangene underholde med nogle af de mest farverige fortællinger fra Bibelen. Det er historier, som både indeholder stor humor og skarpe psykologiske pointer. Josef blev solgt af sine brødre til nogle købmænd, der var på vej til Egypten. Her blev han købt af Potifar, en rig egypter. Men uheldet var ude, og Josef blev kort efter smidt i fængsel for at have forsøgt at voldtage Potifarts unge hustru. I spjældet nød han godt af sine evner som drømmetyder. En gang havde kong Farao en drøm, som ingen af hans drømmetydere kunne forklare. Men hvad sagde Josef til kongens drøm? Det er en historie om tilgivelse og succes. Om vejen fra slave til den mægtigste mand i Egypten – som selveste kong Faraos højre hånd.

Klaus Thesbo

Han er uddannet cand. Theol. Fra 1996, Har været hjælpepræst i Folkekirken og også været tilknyttet frikirkemiljøet. I dag står sangen og fortællingen har været i forgrunden.

Praktisk info

Arrangementet, som vil blive fulgt op af andre, afholdes på 3. sal i Valby Kulturhus. Det er gratis, og tilmelding er unødvendig. Bare kom!