GEARBOX PRÆSENTERER: ORCAS, BIG MESS & MYRESKÆR

12 dec

Dato

12.12.2019, 20:30
80 kr. + gybyr
Dørsalg 100 kr.
De sidste koncerter på "Gamle Scene", to dage med rock, punk og syre

Til foråret åbner vi det nye spillested Stairway, og derfor slutter vi af med de "sidste to koncerter på gamle scene", når vi torsdag d. 12. og fredag d. 13. dec. byder på det bedste fra den danske garage og syre rock scene.
Denne aften får vi besøg af to bands og en soloartist, der alle har deres rødder i den danske punk og DIY scene.

Orcas

Dansk beat-gruppe dannet i København i 2014. Med smittende energi og åbenlys spilleglæde har ORCAS markeret sig som et af Hovedstadens dygtigste og mest eftertragtede liveorkestre. Orcas er lyden af et steady beat fra en gulvtam og en træbas, knæk-og-bræk-riffs og fede refræner, flænsende guitarsoli og dansk beatpoesi. Debutalbummet 'Tunge Sten' udkom i oktober 2016.

Med tekster om kolde toiletter, våde cigaretter og tunge sten i rygsækken, synger Orcas om og fra unge menneskers liv og skæve tanker; om at vokse op og være til, lige nu og her, med alt hvad det indebærer. Orcas er dansksproget beatrock, og de er kommet for at tage dig med ud at danse hvor du ikke kan bunde. 

Big Mess

Big Mess er et punkrock band, men er ikke relateret til nogen form for bølge eller trend. Bandetlyder på ingen måde som hvad man typisk forbinder med punk fra København – hvad end det er K-Town eller Mayhem/Posh Isolation-relateret. Deres sange er personlige, relatérbare, catchy og ekstremt gode.

Big Mess har efterhånden solid live-erfaring, og bandets energi og tempo står ikke tilbage for de fleste hardcore-bands. Koncerten i Vanløse bliver første mulighed for at høre bandet live efter udgivelsen af Blood Punk-albummet, så du kan godt regne med et sultent band der sparker røv.

Efter den selvudgivne debut You Know I Care (Big Happy, 2016) udgav Big Mess efterfølgeren Try To Enjoy It (Indisciplinarian, 2017) og nu det tredje album Blood Punk (We Are Suburban, 2019). Her er alle sange helt skåret ind til benet – både hurtigere og endnu mere catchy end før.

Straight from my heart, straight to the GORE!

Myreskær

Myreskær er rock musik du for det meste har oplevet med band, i aftens anledning er det en solo koncert. Det bliver rockede og det bliver syret.

Samarbejde

Koncerten er et samarbejde mellem Kulturstationen Vanløse og Gearbox!

Praktisk information

Torsdag d. 12. dec. døre 20.00//show 20.30//80 kr. ekskl. gebyr/100 kr. i døren

Det anbefales at købe billet i forsalg, se link øverst.

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse