Forfatterbattle - Thomas Arnt vs Casper Grundtvig

  • ""
29 mar

Dato

29.03.2020, 12:00 til 13:00
Gratis
Børnebiblioteket, 1. sal
Hvordan finder forfatterene på - og hvem er bedst til det?

Nu bliver det vildt!

Børnebogsforfatterne Thomas Arnt og Casper Grundtvig battler på fantasien og om at improvisere de vildeste historier. Det er jer, der bestemmer ordene, som forfatterne digter ud fra og I er med til at præge arrangementet og ikke mindst til slut bestemme vinderen.

Dette sjove og super fede arrangement giver indblik i forfatternes til tider lidt krøllede hjerner, samt er et startskud til at børnene selv kan digte løs.

Målgruppe: Fra 8 år og op!

Gratis, men kom i god tid, da der er begrænsede pladser.

D. 23. – 29. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange – elskede – skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside her: https://www.facebook.com/vielskerboegerkkb/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside her: https://bibliotek.kk.dk/section/vi-elsker-boeger. 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50