Finale: Poetry slam KBH-mesterskabet

10 jan

Dato

10.01.2020, 20:00
75 / 125 kr.
I januar 2020 afholdes der finale i KBH-mesterskabet i Poetry Slam i Valby Kulturhus.

Sjove digte, skæve digte, digte der handler om noget, og ikke mindst lækre digte, digte der smager godt, digte der slår, og digte med hår. Poetry slam er en konkurrence i talte ord med humor og nerve.

Og dette arrangement er selve finalen, hvor den nye KBH-mester i poetry slam 2020 kåres.

Oplev de ni poetry slammere, som i løbet af efteråret 2019 har kvalificeret sig ved én af de fire kval-runder, samt vært exDM-vinder Peter Dyreborg + guest star performers m.m.

Peter Dyreborg og finalisterne

Peter Dyreborg, digter og spoken word performer, tidligere dansk mester i poetry slam. Har udgivet syv bøger, og har foruden i Danmark optrådt i Sverige, Norge, Tyskland, England, Frankrig m.fl. 

Optrædende i finalen er: Cathrine Honoré, Malene Pixie Rasmussen, Alexander Philips Larsen, Michael Dyst, Jeffrey McCammon, Marie Lundberg + de sidste to fra kval-runde 4 i december i Vanløse + MCs choice wild card.

Arrangør

Aftenenes arrangement er resultatet af et samarbejde mellem Peter Dyreborg og Valby Kulturhus. Det er støttet af Valby Lokaludvalg og hovedpræmiesponsor er Jyske Banks Lokalafdeling. 

Praktisk info

  • Hvornår: 10. januar 2020 kl. 20.00
  • Hvor: Arrangementet holdes Teatersalen i Valby Kulturhus 
  • Billetter: 50 kr. ved forsalg, med studierabat 35 kr. Ved køb i døren (hvis der mod forventning ikke er udsolgt) er prisen 100 kr.