Familieworkshop i keramik v. Stine Jespersen

01 feb

Dato

01.02.2020, 10:00 til 14:00
395 kr. inkl. 1 kg ler
Prisen gælder for 1 barn og 1 voksen
Nyd kreativ kvalitetstid med dit barn. Lær at lave keramik i det store keramikværksted hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Vi laver blandt andet vores helt personlige skål. Skal din skål være til din morgenmad eller til fredagsslik? Skal den have fine mønstre eller måske øjne og øre?  Vi maler og dekorerer med lerfarver.

Leret er et fantastisk materiale som alle kan have glæde af at arbejde med og som er godt til at udvikle børns finmotorik og hånd-øje koordination. Det er sjovt at arbejde med det våde plastiske ler, fordi arbejdsprocessen er så direkte, og man hurtigt kan omsætte sin ide til form. Også dekorering, glasering og brændinger er spændende og magiske processer.

Hvem kan være med?

Familieworkshoppen er rettet til dem, som har lyst til at være kreative sammen med deres børn. Voksne og børn arbejder med de samme opgaver og hjælper hinanden. Man kan være med både som begynder og som øvet. Underviseren tilretter kursusundervisningen til de enkelte deltagere. Egnet til alderen 6+.

Keramikdesigner som underviser

Stine Jespersen er uddannet keramikdesigner og har gennem mange år arbejdet med skulpturel keramik og har deltaget på udstillinger over det meste af verden med sin keramik. Hun har studeret og arbejdet i England, men er nu bosat i København, hvor hun driver et keramikværksted i sammenslutning med en gruppe af kunstnere.

Keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus

Værkstedet er brugerstyret og prisen for workshoppen er for undervisningen, så kursisterne forventes at tage del i oprydning og rengøring på lige fod med andre brugere.

Klik her for at læse mere om keramikværkstedet i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Praktisk info

Workshoppen varer 1 dag der er plads til 6 børn og 6 voksne.

Undervisningen ligger lør d. 1. februar 2019 kl. 10.00-14.00 i keramikværkstedet i Lyrskovgade 2-4, 4. sal, 1758 København V.

Prisen for voksen+barn er kr. 395,- Inklusive 1 kg ler.

Du kan købe din billet til workshoppen via linket under billedet.