Fællesspisning i Valby Kulturhus

10 apr

Dato

10.04.2019, 17:30
50 kr.
Glem madlavning og opvask for en aften og kom til hyggelig fællesspisning i Valby Kulturhus, hvor der sættes fokus på nærvær og gode snakke.

Denne aften er reserveret til lækker mad, snak og nærvær – og ikke mindst muligheden for at skabe nye fællesskaber.

Fællesspisningen er arrangeret af seks studerende fra Københavns Professionshøjskole, som studerer på pædagoguddannelsen. De har lige nu et semester om kulturprojekter og kulturel iværksættelse.

I forbindelse med det har de valgt at samarbejde med Valby Kulturhus og Café Incita omkring et projekt, som har fokus på fællesskabet for Valby borgere.

Lær nye mennesker at kende og deltag i quiz

Til en fællesspisning er man sammen om noget, og sammen skaber vi et sted, hvor man kan være sammen uden nødvendigvis at kende hinanden i forvejen. 

Efter maden vil der være mulighed for at spille spil, deltage i quiz-spillet Kahoot om Valby og en konkurrence, hvor alle kan være med.

Billetten inkluderer en lækker vegetarisk gryderet med vand til, derudover er der mulighed for at købe andet drikkelse i caféen.

Arrangør

Fællesspisning i Valby Kulturhus er arrrangeret af seks studerende fra Københavns Professionshøjskole (Frederikke, Lisa, Nille, Reham og Seher), Café Incita og Valby Kulturhus. 

Praktisk info

  • Dato: onsdag d. 10. april
  • Tidspunkt: kl. 17.30 – ca. 20.30
  • Sted: Café Incita, stueetagen 
  • Billetter: 50 kr.