Få øje på hverdagens motivskatte

22 jan

Dato

22.01.2020, 19:30
Foredraget er gratis, men kræver tilmelding.
At betragte sine omgivelser kan være mere underholdende, end du tror, og det kan hjælpe dig med at holde fokus og være i nuet.

At lede efter mønstre, farver og gentagelser i sine omgivelser er et godt alternativ til mobilens skærm og kan udføres alene eller sammen med andre (familien, kolleger, kammerater, mm.).

Når vi rejser, er vores opmærksomhed ofte skærpet, og vi registrerer de mange, nye motiver, der møder os; befolkningen, arkitekturen, farverne, osv. Men vores egen hverdag er også fyldt med fantastiske motiver inden- og udenfor, i byen og i naturen, i de store vidder og ned i den mindste detalje … alt har visuel værdi, og alle kan lære at blive gode iagttagere.

Med udgangspunkt i bogen ”Se dig for – 100 hverdagsmotiver” holder Christina Bruun Olsson et inspirationsforedrag om at komme i gang med disciplinen; at iagttage.

Om foredragsholderen

Christina Bruun Olsson er designer og har i over 15 år undervist på designuddannelser, i erhvervslivet og børn i alle aldre. Hun holder foredrag og laver workshops, skriver artikler ud over at udføre grafiske- og konsulentopgaver.

Arrangør

Foredraget er arrangeret af Christina Bruun Olsson i samarbejde med Valby Kulturhus. 

Praktisk info

  • Tidspunkt: d. 22/1 2020 kl. 19:30-21:00 (dørene åbnes kl 19:00)
  • Sted: Valby Kulturhus, 5. sal 
  • Bogen ”Se dig for – 100 hverdagsmotiver” kan denne aften købes for kr. 250.- (butikspris er kr. 299.-)
  • Foredraget er gratis, men tilmelding kræves.