Comedyklubben og Kulturstationen Vanløse præsenterer: Thomas Hartmann og Torben Chris

03 apr

Dato

03.04.2019, 20:00
99 kroner (inkl. gebyr)
Studie-pris: 75 kroner (inkl. gebyr) 120 kr. i døren
Kom til stand-up aften med nogle af landets sjoveste mænd og kvinder.

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.

Torben Chris:

Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere og netop hjemvendt fra turneen "Rage against the mainstream". Denne aften møder han op med masser af skarpe jokes i rygsækken.

Vært: Jakob Svendsen:

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme - eller mangel på samme! - og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst - han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om "survival of the fittest". 

Samarbejde:

Arrangementet er et samarbejde mellem Vanløse Comedy Klub, Kulturstationen Vanløse og Café Oasen.

Praktisk information

Onsdag d. 3. april døre 19.00//show 20.00
Pris: 99 kroner (inkl. gebyr)//Studie-pris: 75 kroner (inkl. gebyr)

Billetter kan også købes i døren til 120 kroner.
*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser)

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal