Comedyklubben og Kulturstationen Vanløse præsenterer: Martin Nørgaard og Mikkel Klint Thorius

06 mar

Dato

06.03.2019, 20:00
99 kroner (inkl. gebyr)
Studie-pris: 75 kroner (inkl. gebyr) 120 kr. i døren
Kom til stand-up aften med nogle af landets sjoveste mænd og kvinder.

Martin Nørgaard er uden tvivl et af de største talenter på den danske stand-up-scene lige nu . Siden han som 18-årig debuterede, har han formået at gøre sig positivt bemærket ved flere lejligheder. Han blev nr. 3 til “DM i stand-up” i 2010 og Linda P udvalgte ham som sin opvarmer til sit one-man show “Linda P – og mig” i 2011, hvor også Politikens Henrik Palle fik øjnene op for hans åbenlyse talent og roste ham i sin anmeldelse. 
Det er således også helt fortjent, at han har vundet "Garmin Talentprisen 2014" ved Zulu Comedy Galla.

Mikkel Klint Thorius

Med charme, kæmpe smil og masser af overskud indtager han scenen og leverer et fantastisk show - hver gang. For han er sjov, rigtig sjov! Det oplevede man bl.a. ved DM i stand-up 2013, hvor det tidligt stod helt klart, at dette lysende talent ville ende i finalen. Mikkel kunne også opleves på Comedy Aid 2017

Vært: Jakob Svendsen:

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme - eller mangel på samme! - og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst - han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om "survival of the fittest". 

Samarbejde:

Arrangementet er et samarbejde mellem Vanløse Comedy Klub, Kulturstationen Vanløse og Café Oasen.

Praktisk information

Onsdag d. 6. marts døre 19.00//show 20.00
Pris: 99 kroner (inkl. gebyr)//Studie-pris: 75 kroner (inkl. gebyr)

Billetter kan også købes i døren til 120 kroner.
*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser)

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal