Byg ting fra bøgernes verden

  • ""
29 mar

Dato

29.03.2020, 10:00 til 12:00
Gratis
Børnebiblioteket, 1. sal
Er du vild med at bygge og bruge din fantasi? Så kig forbi denne børneworkshop, hvor der er rig mulighed for at slippe opfindsomheden løs.

LOKALET - Rum For Opfindsomhed byder på en kreativ workshop!

Byg din egen fortolkning af fantastiske fortællinger fra Sallys fars fantastiske univers.

Lokalet er en skabende platform, som er stiftet og drevet af 5 kvinder, som alle brænder for det opfindsomme og fantasifulde indenfor den kreative proces i børne/unge højde. Tilsammen repræsenterer de en bred vifte af interesser og kompetencer indenfor det kunstneriske virke.

Format: Workshop

Målgruppe: Alle

 

D. 23. – 29. marts afholdes Københavns Bibliotekers børnelitteraturfestival Vi elsker bøger. Festivalen foregår på alle Københavns Biblioteker og henvender sig til børn i alderen 2-12 år samt deres voksne. I år sætter festivalen fokus på børnelitteraturens mange – elskede – skønne skarnsunger, kække kanaljer og vakse varyler. Oplev forfattermøder, booktalks, readathons, workshops, filmvisning, højtlæsning og mange flere aktiviteter for hele familien.

Se alle festivalens arrangementer på Vi elsker bøgers facebookside her: https://www.facebook.com/vielskerboegerkkb/ eller på Københavns bibliotekers hjemmeside her: https://bibliotek.kk.dk/section/vi-elsker-boeger. 

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50