Børneteaterfestival: CameliOrquestra Trio

  • Glimt
06 aug

Dato

tor. 06. aug. kl. 12.00
Teaterfestivalen foregår Skydebanehaven Absalonsgade 12, 1658 København
Oplev Teater Glimt’s vanvittigt dygtige flyvende akrobater. En skøn humoristisk forestilling der forener cirkus, teater og live musik

CameliOrquestra Trio er tre vanvittigt dygtige artister der sætter kroppens muligheder i et helt nyt perspektiv! En forestilling hvor alt kan ske, og de optrædende bogstavelig talt flyver rundt. Til dele af forestillingen spilles der livemusik, mens akrobatikken skaber humoristiske, imponerende og nervepirrende øjeblikke.

Medvirkende: Lars Lindegaard Gregersen, Ida Langkilde & Joel Degerfeldt

Arrangeret i samarbejde med den bemandede legeplads Skydebanen

Målgruppe: 

Børn i alle aldre + deres voksne. En forestilling hvor alle kan være med!

Sommer for børn og unge:

Kultur V tilbyder en lang række sjove, kreative og lærerige aktiviteter i sommerferien. Det er for børn i alle aldre, alene, med institutioner eller med forældre - og det er ganske GRATIS. Dette arrangementer en del af Kultur V´s Børneteaterfestival, der foregår på den bemandede legeplads Skydebanen i slutningen af skolernes sommerferie: d. 5.-7. august. Tre dage med tre daglige forestillinger: kl. 10, for institutioner og kl. 12 og 14 for alle! 

OBS

Vi tager publikums helbred og sikkerhed alvorligt, og vi ønsker at skabe en tryg oplevelse. Derfor følger vi de sundhedsmæssige retningslinjer i forhold til afstandskrav og placering. Vær derfor opmærksom på at vi kun kan lukke et begrænset antal publikummer ind, hvilket betyder at vi kan blive nødt til at afvise nogle ved lågen. Kom derfor i god tid, hvis du vil sikre dig en plads.

Da vi jo ikke ønsker at bidrage til smittespredning, kan vi blive nødt til at stoppe aktiviteten i tilfælde af brud på retningslinjerne

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50