Børneteaterfestival: Bamsehistorier v/ Teater AstaBasta

05 aug

Dato

ons. 05. aug. kl. 10.00 til kl. 10.30
Teaterfestivalen foregår Skydebanehaven Absalonsgade 12, 1658 København Forestillingen er for børnehaver.
Kom med på eventyr sammen med Teater AstaBasta og en masse skønne søde Bamser.

Der fortælles forskellige bamsehistorier og vi synger sammen. Du må rigtig gerne tage din egen bamse med for det er jo den allerbedste som findes. 

Spil og ide: Karina Nielsen fra Teater AstaBasta 

Medvirkende: Lars Lindegaard Gregersen, Ida Langkilde & Joel Degerfeldt

Festivalen er arrangeret i samarbejde med den bemandede legeplads Skydebanen

Målgruppe: 

Børnehaver og børn fra 2 år og op med deres familier 

Sommer for børn og unge:

Kultur V tilbyder en lang række sjove, kreative og lærerige aktiviteter i sommerferien. Det er for børn i alle aldre, alene, med institutioner eller med forældre - og det er ganske GRATIS. Dette arrangementer en del af Kultur V´s Børneteaterfestival, der foregår på den bemandede legeplads Skydebanen i slutningen af skolernes sommerferie: d. 5.-7. august. Tre dage med tre daglige forestillinger: kl. 10, for institutioner og kl. 12 og 14 for alle! 

OBS

Vi tager publikums helbred og sikkerhed alvorligt, og vi ønsker at skabe en tryg oplevelse. Derfor følger vi de sundhedsmæssige retningslinjer i forhold til afstandskrav og placering. Vær derfor opmærksom på at vi kun kan lukke et begrænset antal publikummer ind, hvilket betyder at vi kan blive nødt til at afvise nogle ved lågen. Kom derfor i god tid, hvis du vil sikre dig en plads.

Da vi jo ikke ønsker at bidrage til smittespredning, kan vi blive nødt til at stoppe aktiviteten i tilfælde af brud på retningslinjerne

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50