Børn redder verden: Kæmpe Superheltefigurer

15 okt

Dato

15.10.2018, 10:00 til 12:00
Gratis
Du møder bare op!
Kom og tegn din yndlingssuperhelt i kæmpeformat i efterårsferien hos Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

I anledning af efterårsferien er værkstedet med Kreative Krumspring åbent hele ugen - hver dag med et nyt tema. Første dag kan du tegne din yndlingssuperhelt i kæmpeformat. Det sker ved at bruge de gammeldags overheadprojektorer, der lyser billeder af din ynglingssuperhelt op på væggen. Her har vi så sat et papir op som du kan tegne efter på. Det bliver stort og virkeligt helteagtigt. 

Værkstedshjælperen

Dagens udgave af Kreative Krumspring bliver bestyret af René, der selv er en kæmpe nørd når det kommer til film og tegneserier og den slags. René arbejder til dagligt på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus med at lave arrangementer for børn, så han glæder sig til at tegne sammen med jer. 

Børn redder verden i efterårsferien

Børn er seje og børn kan meget mere, end de aner. Det vil vi gerne vise i en fantastisk efterårsferie på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus. Her får børnene mulighed for heltetræning, lære førstehjælp, lave deres egen slik, trykke deres egen t-shirt, hygge sig med biograf og popcorn, og sidst men ikke mindst hjælpe børn i andre lande ved at deltage i en læsemarathon.

Velkommen til en efterårsferieuge fra den 15. - 18. oktober 2018 fyldt med seje ting for endnu sejere børn, der gør en forskel.

Arrangør af arrangementet

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus står bag "Børn redder verden i efterårsferien".

Praktisk information

Kreative Krumspring finder sted i Krearummet hos Børnebiblioteket på 1. sal i Vesterbro Bibliotek og Kulturhus.

Alle børn kan være med, men arrangementet henvender sig primært til de 3-10-årige og deres forældre.

Der er gratis adgang - man møder bare op!