Blueskoncert og dans med Big Creek Slim, v. Blues Dancing CPH

  • Frank Nielsen
12 okt

Dato

12.10.2019, 20:00 til 23:59
70 kr. / 40 kr. for medlemmer.
Blues Dancing CPH inviterer til en aften i selskab med Big Creek Slim, som gør blueshistorien levende med rå, autentisk og nærværende blues.

Er du en erfaren bluesdanser er det bestemt værd at opleve Big Creek Slims musik. Er du ny, eller har du aldrig danset bluesdans før, så får du denne aften mulighed for at få en intro-time for nybegyndere, så du også kan være med på dansegulvet, når Big Creek Slim går i gang.

Er du vild med bluesmusik, men lidt usikker på det her med dansen, er du også meget velkommen til at dukke op og nyde musikken!

Program

  • Dørene åbner kl. 20.00
  • Big Creek Slims første set starter kl. 21.00
  • Der er intro-time i bluesdans for begyndere kl. 21.45

Om Big Creek Slim

Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller lowdown blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind – er råt og nærværende – han tryllebinder sit publikum! I løbet af de seneste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues.

Big Creek Slim fik i 2015 titlen som "Årets Danske Bluesnavn" og vandt i i 2013 Danish Blues Challenge. Utallige rejser med guitaren har bragt ham vidt omkring, og han har boet og rakket rundet i Louisiana, Mississippi, Arkansas, Alabama og Tennessee. Han er pt. bosat i Brasilien, hvor han lever af at spille blues.

For mere information om bluesdans og foreningen Blues Dancing CPH, se her: www.bluesdancingcph.dk.

Arrangør

Koncerten arrangeres af foreningen Blues Dancing CPH, i samarbejde med Valby Kulturhus. Overskud fra koncerten går til, at foreningen kan arrangere flere arrangementer med bluesdans og livemusik i Valby Kulturhus.

Det er også muligt at danse bluesdans hver torsdag i Valby Kulturhus - læs mere om Blues Dancing CPH på deres Facebook-side. 

Praktisk information

Billetter koster kr. 70,- per billet.

Hvis du er medlem af Blues Dancing CPH koster det kr. 40,- per billet.

Billetter kan kan købes i døren eller online.