Baby did a bad thing + Morten Aron Larsen (solo)

18 okt

Dato

18.10.2019, 20:30
80 kr. + gybyr
Dørsalg 100 kr.
Kulturstation fyldes af ægte americana stemning, når Baby did a bad thing og Morten Aron Larsen lægger vejen forbi!

Der er dømt nordisk americana i absolut verdens klasse, når det nye band Baby Did a Bad Thing gæster Kulturstationen. Denne aften får vi desuden også besøg af Morten Aron (Spids Nøgenhat, Quite Spring mm).

Baby Did a Bad Thing

Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane. Centreret omkring parret Eline Engholm og Jonas Fjelsted og deres sangskrivning, manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/country og elektrificeret roots-rock.

I samarbejde med én af landets dygtigste musikere - samt nyligt udkårne ”Årets Gudman” - Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udgiver Baby Did a Bad Thing i starten af 2020 deres debutalbum.
Orkesteret har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres koncert på SPOT Festival, og snakken om det Aarhus-baserede americana-orkester er derfor gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over.

Det siger de andre

Som Claus Hellgren Larsen fra rootszone.dk beskriver det: “Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (…) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

Morten Aron Larsen (solo)

Morten Aron Larsen fra Spids Nøgenhat, Vilde Græs, Quiet Spring og Aron støver sin akustiske guitar og spiller nye og gamle folk sange. Der vil blive spillet lidt af det hele, men mest med fokus på sange fra Vilde Græs og nye sange. De nye sange tager udgangspunkt i amerikana/SSW traditionen fra 60’erne og 70’ernes USA. Forbillederne er Gene Clark, Neil Young og Bob Dylan men teksterne er danske.

Praktisk information

Fredag d. 18. okt. døre 20.00//show 20.30 //80 kr. ekskl. gebyr

Det anbefales at købe billet i forsalg, se link øverst.

Indgang: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal//2720 Vanløse