Åbent Værksted - Påskeværksted

13 apr

Dato

13.04.2019, 10:00 til 14:00
Åbent Værksted hver måned Der er Åbent Værksted hver måned i Biblioteksrummet i Kulturstationen Vanløse. Det er Charlotte Selvig Svensen, som underviser hver gang med skiftende kreative temaer. Kulturstationen Vanløse, Børnebiblioteket, Jernbane Allé 38, 2720 Vanløse // Fri entré
Sæt farve på påskedagene og lav påskepynt med fjer, glimmer og udklip fra bøger, kort og glansbilleder.

Vi laver påskepynt med billedkunstner Charlotte Selvig Svensen og lærer om decoupage-teknik. Udklip fra gamle bøger, kort og glansbilleder limes på æg af papirler. Vi drysser med glimmer, fjer og andet der sætter farve på påskedagene. Æggene hænges op med farvede bånd, og I får dem selvfølgelig med hjem.

 

Underviser Charlotte Selvig Svensen

Charlotte Selvig Svensen er tegner og illustrator, og underviser børn, unge, familier og virksomheder. Hun er uddannet lærer og har arbejdet 15 år i lilleskoleverdenen med kunstneriske processer, improvisation og kreativitet. Siden 2014 har hun arbejdet som freelance tegner og har fokuseret på kunst og formidling.

Åbent Værksted hver måned

Der er Åbent Værksted hver måned i Biblioteksrummet i Kulturstationen Vanløse. Det er Charlotte Selvig Svensen, som underviser hver gang med skiftende kreative temaer.

Praktisk Information

Lørdag d. 13. april kl. 10.00-14.00
Kulturstationen Vanløse, Børnebiblioteket, Jernbane Allé 38, 2720 Vanløse
// Fri entré