Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

Åbent Værksted hos billedkunstner Ulla Eriksen

  • ""
14 feb

Dato

14.02.2020, 10:00 til 13:00
Gratis
Kom og lav flotte, fine og finurlige skulpturer på Åbent Værksted

Så åbner Kulturstationen Vanløse op for årets første Åbent Værksted på børneblioteket.

Dingenot-skulpturer og et fotografi

Kom til billedkunst Workshop i vinterferien og lav en miniskulptur ud af flotte dippedutter, pæne æsker og små stykker metal. De små skulpturer sætter vi sammen med limpistoler, og til sidst kan de fotograferes mod en velvalgt baggrund og blive til et billede, du fx kan printe derhjemme til en ramme eller sende med e-mail til en ven.

Hvis du har små dingenoter, flotte låg fra en beholder, en flig af et brækket stykke legetøj etc. liggende derhjemme, kan du medbringe det. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Ulla skal nok hjælpe dig godt på vej og har også materialer.

Om billedkunstner Ulla Eriksen

Ulla Eriksen er uddannet billedkunstner fra Gerrit Rietveld Academie, Fine Art i Amsterdam i  2009. Sideløbende med sin undervisning, laver hun udstillinger i Danmark og udlandet. Hun arbejder særligt med og i kollektive projekter, men laver også soloprojekter. Hun har bl.a. undervist på Krabbesholm Kunsthøjskole (kunstlinjen), Køge Billedskole med Familieworkshops og med BGK hold (billedkunstnerisk grunduddannelse) og hos FOF som tegnelærer.

Praktisk information

Tak til Lokaludvalget for økonomisk støtte
Åbent Værksted finder sted d. 13. og 14. februar. Begge dage kl. 10.00-13.00 på børnebiblioteket.

Kultur V - mail: kulturv@kff.kk.dk - tlf.: 33 66 30 50