Åbent Kulturhus

19 sep

Dato

19.09.2019, 17:30 til 20:00
Gratis, kræver tilmelding
Valby Kulturhus åbner dørene for byens kulturskabere for at møde nye samarbejdspartnere, der ønsker at bruge huset til kulturprojekter.

Vidste du, at du kvit og frit kan låne lokaler til dit åbne, non-profit kulturprojekt i Valby Kulturhus? Og vidste du, at vi også indgår formålspartnerskaber med kommercielle aktører, som arbejder med frivillighed og vækstlag?

Valby Kulturhus vil være rammen for Københavnernes kulturprojekter. Derfor inviterer vi til Åbent Kulturhus, hvor du kan se lokalerne, høre mere om mulighederne og få hjælp til at forme din idé.

I Valby Kulturhus kan du kan lave enkeltstående events såsom en forestilling, en workshop eller en koncert. Men det kan også være faste tilbagevendende events såsom en festival, artist talks, danseaftener, fællesspisning eller en koncertrække.

Det meste er muligt, og der er plads både til de helt grønne projektgrupper og de mere erfarne.

Valby Kulturhus tilbyder lokaler og vejledning

Vi samarbejder både med frivillige og kommercielle kulturmagere, der vil være med til at opbygge et kunstnerisk vækstlag i Valby og samarbejder med frivillige.

Når du låner husets lokaler til dit projekt, er det dig, der er arrangør, men vi bakker dig op igennem hele processen, hvor vi tilbyder råd, vejledning og sparring.

Til Åbent Kulturhus den 19. september kan du høre mere om rammerne for samarbejdsprojekter, blive klogere på husets faciliteter, møde Kulturmedarbejdere fra Valby Kulturhus og Valby Lokaludvalgs puljemedarbejder. Du får også mulighed for at udvikle dit projekt sammen med andre aktører.

Program

Vi starter kl. 17:30 med et kort oplæg og en rundtur i huset. Herefter byder vi på aftensmad fra vores lokale og socialøkonomiske Café Incita.

Til slut står den på konceptudvikling og sparring i fællesskab med kulturmedarbejder og lokaludvalget.

kl. 20.00 siger vi tak og på gensyn.

Praktisk information

  • Det er gratis at deltage i Åbent Kulturhus, men kræver tilmelding via Billetto.
  • Hvornår? Den 19. september kl. 17:30-20:00
  • Hvor? 5. sal, Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-6, 2500 Valby